Share

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed

Βρείτε μας

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα164
mod_vvisit_counterΧθές339
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα503
mod_vvisit_counterΤην προηγούμενη εβδομάδα1262
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα5108
mod_vvisit_counterΤον προηγούμενο μήνα8521
mod_vvisit_counterΌλες τις μέρες80102

We have: 1 guests online
Your IP: 54.198.126.197
Today: Ιουλ 28, 2014


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Καλώς ήρθατε στο ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι το πρώτο ΚΕΚ που δημιουργήθηκε το 1992 στο Νομό Πιερίας και δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Από τότε έως σήμερα εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει έχοντας καταρτίσει μέχρι σήμερα πάνω από 2.500 άτoμα σε θεματικά πεδία στα οποία είναι πιστοποιημένο από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης» (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) με Κωδικό Πιστοποίησης: 12101195.

Στόχος του ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών του, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από ανεξάρτητο φορέα με βάση το EΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, η ικανοποίηση των συμμετεχόντων στα προγράμματα που υλοποιεί.

 

 
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014 07:03

 

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το voucher υγείας 2014 Σκοπός της δράσης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων ( voucher ) πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ-ΤΕ Nοσηλευτών, ΠΕ Οικονομικού(οικονομολόγοι), ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ-ΤΕ Πληροφορικής, και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, Ραδιολόγων-Ακτινολόγων, Διοίκησης μονάδων Υγείας και Μαιευτικής σε θέματα μεταρρυθμίσεων για την υγεία και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.


Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής του Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Υ.Ε.τ.Υ.Κ.Α.), του Υπουργείου Υγείας, ενεργώντας ως Δικαιούχος κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α), αναλαμβάνει την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Κατάρτιση ανέργων σε θέματα μεταρρύθμισης για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας».

Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). Σκοπός της δράσης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ-ΤΕ Nοσηλευτών, ΠΕ Οικονομικού(οικονομολόγοι), ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ-ΤΕ Πληροφορικής, και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, Ραδιολόγων-Ακτινολόγων, Διοίκησης μονάδων Υγείας και Μαιευτικής σε θέματα μεταρρυθμίσεων για την υγεία και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.

Περισσότερα...
 
Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης ΤΠΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 10:04

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΕΣΠΑ 2007-2013

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»

Άξονας Προτεραιότητας «08: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου»

"ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΠΕ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ"

To ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, στο πλαίσιο του στα πλαίσια του έργου «Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης ΤΠΕ σε ανέργους στις 3 Περιφέρειες σταδιακής εξόδου» στο πλαίσιο του Άξονα 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος 5 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ),  θα υλοποιήσει Δύο (2) επιδοτούμενα προγράμματα , διάρκειας 100 ωρών έκαστο  για συνολικά τριάντα οχτώ (38) ωφελούμενους  με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης ΤΠΕ σε ανέργους».

Τα προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους οι οποίοι είναι:

A. εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι, και είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής,  δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή

B. πτυχιούχοι ΤΕΙ, ΑΕΙ (οι οποίοι λόγω της εγγραφής τους σε επαγγελματικές ενώσεις επιμελητήρια, π.χ μηχανικοί, δεν έχουν την δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ με κριτήριο α) το ετήσιο εισόδημα από επαγγελματική δραστηριότητα μέχρι του ύψους του αφορολόγητου ποσού με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα του προηγούμενου οικονομικού έτους β) τη μη υποβολή φορολογικής δήλωσης στο προηγούμενο οικονομικό έτος. Στη δεύτερη περίπτωση αυτή με δήλωση του Νόμου 1599/86 βεβαιώνουν ότι είναι άνεργοι αναφέροντας και το χρονικό διάστημα ανεργίας στον κλάδο τους.

 

Περισσότερα...
 
Νέο σεμινάριο «Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων» PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2013 10:58

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο σεμινάριο «Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτιρίων» που απαιτείται για την διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την εγγραφή στο Μητρώο Μονίμων Επιθεωρητών  του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, 2351073125, καθημερινά από 8:00 – 16:00 ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 


 
«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών». PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 10:56

Το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ως πάροχος στην πρόσκληση που εξέδωσαν ο ΣΕΤΕ και η ΕΕΔΕ ως συνδικαιούχοι κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α), οι οποίοι έχουν αναλαμβει την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους στον κλάδο του τουρισμού ηλικίας έως 29 ετών , πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο "Σύγχρονοι τρόποι εξυπηρέτησης πελατών" το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Περισσότερα...
 
Το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Εξεταστικό Κεντρο PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 06:10

Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ ΔΠ/12236/17.05.2013 Απόφαση του ΕΟΠΠΕΠ το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ πληροί τις προϋποθέσεις και έχει επιλεγεί ως  Εξεταστικό Κέντρο προκειμένου να διενεργήσει Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων μη τυπικής Εκπαίδευσης. Η διεξαγωγή των εν λόγω Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τέταρτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Περισσότερες Πληροφορίες εδώ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2