Share

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed

Βρείτε μας

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα94
mod_vvisit_counterΧθές512
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα655
mod_vvisit_counterΤην προηγούμενη εβδομάδα644
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα94
mod_vvisit_counterΤον προηγούμενο μήνα4623
mod_vvisit_counterΌλες τις μέρες788795

We have: 7 guests online
Your IP: 3.216.79.60
Today: Δεκ 01, 2020


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Νέα Ιστοσελίδα PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 12:01

Σας ενημερώνουμε οτι πλέον θα μπορείτε να ενημερώνεστε μόνο από τη νέα μας ιστοσελίδα: https://kepapierias.blogspot.com/

 
Καλώς ήρθατε στο ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Το ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι το πρώτο ΚΕΚ που δημιουργήθηκε το 1992 στο Νομό Πιερίας και δραστηριοποιείται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Από τότε έως σήμερα εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει σε θεματικά πεδία στα οποία είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού  Προσανατολισμού» (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) με Κωδικό Πιστοποίησης: 12101195 ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ 2).

Στόχος του ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών του, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από ανεξάρτητο φορέα με βάση το EΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, η ικανοποίηση των συμμετεχόντων στα προγράμματα που υλοποιεί.

 

 

 
ΝΕΟ Voucher 29-64 ετών 2016 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 12:02

Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους από 29 έως 64 ετών με εκπαιδευτικό επίδομα 2.600 €

Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης, Voucher 29-64 ετών, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε ανακληθεί τον περασμένο Μάιο.

Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε δύο επίπεδα με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανέργων ως προς:

• Το επίπεδο εκπαίδευσης των ανέργων:
α) Άνεργοι που έχουν ολοκληρώσει βαθμίδες εκπαίδευσης από την υποχρεωτική έως τη δευτεροβάθμια.
β) Άνεργοι που έχουν ολοκληρώσει είτε προγράμματα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (απόφοιτοι ΙΕΚ) είτε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

Περισσότερα...
 
Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2016 07:22

 
Νέο Project του ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 00:00

Εγκαινιάζουμε μια νέα υπηρεσίας μας η οποία αφορά την προσφορά και εύρεση εργασίας στην Πιερία καθώς και ευκαιρίες καριέρας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://kepajobs.blogspot.gr

 
Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 21:03

Ανακοινώθηκαν  στις 12/04/2016 τα αποτελέσματα των επιλεγέντων (www.insete-training.gr), δικαιούχων VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».
Στο Κέντρο δια Βίου Μάθησης 2 / ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τμήματα κατάρτισης που ξεκινούν άμεσα και τις θέσεις πρακτικής άσκησης που εξασφαλίσαμε για τους δικαιούχους ανέργους σε ειιδικότητες του τουριστικού κλάδου, υψηλής ζήτησης-προοπτικής απασχόλησης, καθώς να επιλέξετε έγκαιρα την θέση που είναι ανάλογη με τα προσόντα και τις επιθυμίες σας.

Τα προγράμματα τα οποία θα σχεδιαστούν και θα αναπτυχθούν καθώς και η επιδιωκόμενη πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων θα καλύπτουν τουλάχιστον 7 Βασικές ειδικότητες που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα

Περισσότερα...
 
Σεμινάρια ΕΦΕΤ - Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων για τις επιχειρήσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 09:55

Ποιους Αφορά

Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

Περισσότερα...
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 07 Μάιος 2015 10:10

 

Σύμφωνα με τον Ν.4036/2012 (Α' 8), από 26 Νοεμβρίου 2015 η αγορά φυτοφαρμάκων για επαγγελματική χρήση θα επιτρέπεται μόνο σε όσους διαθέτουν ειδικό πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι αγρότες και οι επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων δεν θα μπορούν χωρίς πιστοποιητικό να προμηθεύονται και να χρησιμοποιούν φυτοφάρμακα για τις καλλιέργειες τους.

Για να αποκτήσουν αυτό το πιστοποιητικό, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες χρήστες και διακινητές φυτοφαρμάκων θα πρέπει δώσουν εξετάσεις στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή που θα συγκροτηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΥΠΑΑΤ).

To KΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο για την χορήγηση του πιστοποιητικού αλλά και προσφέρει σεμινάρια προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

Περισσότερα...
 
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα voucher 18-24 και 25-29 ετών. PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Οκτώβριος 2014 07:22

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου (http://voucher.gov.gr) τα αποτελέσματα για τα προγράμματα :

1. Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

2. Επιταγή Εισόδου για νέους από 18 -24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Η αναζήτηση της αίτησης γίνεται με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής ή με τον Αριθμό Δελτίου Ανεργίας ή με τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, όπως τον έχετε εισάγει κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.

Εάν επιλεγήκατε και είστε δικαιούχος Voucher 18-24 ή 25-29 ετών ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα....

Συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση για να ενημερωθείτε για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης και να σχεδιάσουμε μαζί την ΔΙΚΗ ΣΑΣ πρακτική άσκηση με στόχο την πρόσληψη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων.

Εάν είστε επιλαχών, με τη συμπλήρωση της αίτησης θα μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία της αίτησης σας (με την ανανέωση του μητρώου μπορεί να είστε δικαιούχος) και να σας ενημερώσουμε για τα σεμινάρια που οργανώνει ο φορέας μας προκειμένου να συμμετάσχετε.

Την αίτηση θα την βρείτε εδώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία  επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά από 8:00-16:00.

 

 
Voucher για άνεργους ηλικίας 29-64 ετών PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 06:08

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα voucher με τίτλο «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», για άνεργους ηλικίας 29-64 ετών.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την Παρασκευή 10/10/2014, και τελειώνει την Παρασκευή, 31/10/2014.

Το έργο απευθύνεται σε άνεργους ηλικίας 29-64 ετών. Αφορά σε 16.620 θέσεις και 3 κλάδους:
(1) Κατασκευαστικός-τεχνικός κλάδος
(2) Κλάδος διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων.
(3) Κλάδος των Νέων Τεχνολογιών.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2